Redovisning

Redovisningen är en viktig bas i ditt företags verksamhet. Den är en kontrollpanel där man hämtar information om hur företaget mår. När du anlitar oss får du en ”egen” redovisningskonsult som är din personliga kontakt hos oss på Allians.

Våra redovisningstjänster är helt digitala och molnbaserade vilket gör att både du och vi alltid har tillgång till din ekonomi i realtid.

Vi anpassar våra tjänster till dina behov men givetvis erbjuder vi standardlösningar till fastpris.

Vi har kontor i södra och norra Stockholm, samt i Kiruna. Vill du veta mer om vad som gäller för dig som letar redovisningsbyrå lokalt kan du läsa mer här, Sundbyberg, Kista, Solna & Järfälla.

Vill du veta mer, ring Thomas på 08-509 064 08 eller fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

Kontakta mig

2 + 2 = ?

Några nöjda kunder

”Sedan vi grundade bolaget har Allians bidragit med sin kompetens och sitt engagemang. De är lyhörda, kommer med idéer och har kunden i centrum samtidigt som de är noggranna och korrekta. De motsvarar alla våra förväntningar och lite till.”

”Allians finns alltid när man behöver hjälp eller svar på frågor och funderingar. Deras tillgänglighet och professionalitet skapar trygghet för mig som kund!”

”En trovärdig och pålitlig leverantör med brett utbud och bra utbildningar.”

”Som egen företagare, i mindre regi, med hög arbetstakt och mycket begränsad tid för administrativa uppgifter är det av stor vikt med en pålitlig och noggrann samverkanspart kring bokföring och revision som garant för god ordning i företaget. Ett personligt och kunnigt bemötande i trevlig atmosfär där frågeställningar enkelt och snabbt besvaras bidrar till en positiv känsla i arbetet som egen företagare.”

”Lättillgängligt och prisvärt”

”För oss som snabbrörligt företag är Allians den smidiga vägen från redovisning till en lyckad revision”