Byrådagarna 2024

– uppdatera och fördjupa dina kunskaper med främsta experterna inom skatt och redovisning

Välkommen till tre dagar fyllda med massor av matnyttig kunskap inom skatt, moms, redovisning och revision. Tre dagar med lite olika profil som tillsammans ger dig ett heltäckande innehåll som stärker dig i din roll som redovisningskonsult eller revisor. Kursledare är några av landets främsta experter – Per Lindblom och Sven-Inge Danielsson (redovisning), Markus Karlsson (moms) och Mikael Johansson (skatt).

Byrådagarna arrangeras på Åhus Seaside, 16-18 september samt på Södertuna Slott (utanför Gnesta) 14–16 oktober av Björn Lundén AB.

Åhus 16-18 september

Atmosfären på Åhus Seaside är lugn, rogivande och harmonisk. Här kan du komma ner i varv och verkligen få tid för det du tycker om. Oavsett om du vill njuta av god mat, avslappande spa eller spännande aktiviteter – finns det plats för det på Åhus Seaside.

Gnesta 14-16 oktober

Södertuna Slott är en historisk plats där ni bland annat kan njuta av den vackra engelska slottsparken, utsikten över Frösjön eller av de vackra kakelugnarna i slottets salonger. Hela platsen andas historia och här finns även möjlighet att smaka på flerårig Armagnac från slottets samling. Välkomna till en vistelse att minnas!