Vad roligt att du vill komma i kontakt med oss! Kan vi få bjuda på fika?

Allians finns idag på tre platser – Järfälla, Stockholm (södra) och nu även i Kiruna. Kirunakontoret är dock endast bemannat när Du behöver oss.

Vi är idag ca 45 glada medarbetare inom revision, redovisning, lön och rådgivning som gärna vill träffa dig. Vi kanske kan ses över en kopp kaffe där vi får möjligheten att berätta hur vi kan hjälpa till?

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan. Vill du komma i kontakt med någon specifik medarbetare så kan du mejla oss på förnamn.efternamn@re-allians.se.

Anmälan för digital faktura

Begränsad bemanning på kontoren

På grund av högsäsong och pandemi arbetar många av våra medarbetare just nu hemifrån eller på annan ort. Detta innebär att våra kontor kan komma att vara obemannade vissa tider på dygnet. För att säkerställa att någon av oss är på plats och kan ta emot er ber vi er att ringa till kontoret innan om ni inte redan har en avtalad tid med någon av våra medarbetare.

Kontor

Stockholm norr: 08-509 064 02

Stockholm söder: 08-509 064 40

För andra ärenden och eventuella frågor ber vi er att kontakta vår växel på tel. 08-509 064 00 eller skicka ett mejl till kontakt@re-allians.se så hör vi av oss så fort vi kan.

Skicka mejl till oss

1 + 6 = ?