Revision

Revision av kvalificerade och engagerade specialister ger dig trygghet

Att revidera ditt företag är att kvalitetsgranska dess ekonomi. Inte bara för att myndigheterna ska få svart på vitt att din organisation sköts på rätt sätt – utan också för att hjälpa dig att utveckla ett långsiktigt och engagerat förhållningssätt till din verksamhet. Detta är en viktig del av revisionsarbetet. Vi tror helt enkelt att en engagerad, kompetent och lyhörd revisor (och vi har bara sådana på Allians!) kan bidra till att företagets ekonomi utvecklas positivt.

Ofta granskar vi ekonomisk och verksamhetsmässig förvaltning såväl som årsredovisning och bokföring. Av den auktoriserade revisorn får du en revisionsberättelse med uttalanden och förslag. Därtill får du information och råd – muntligt och/eller skriftligt.

Ett par nöjda kunder

Vi valde bort en av de riktigt stora revisionsfirmorna för Allians. Vi sökte en revisor med verklig förståelse för entreprenörskap och vårt företagsbyggande. Lika barn leka bäst sägs det. Vi har sedan samarbetet inleddes under 2008 vuxit bägge två. I den processen har vi stöttat och lärt av varandra. Precis som vi vill ha det!

JohanVd

Dina insatser har gjort oss större o starkare.

OscarVD

Vi vill gärna ha fler nöjda kunder! Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig och berättar mer.

Kontakta mig