Allians Online

Ett enkelt, begripligt och snyggt sätt att presentera din ekonomi.

Vi på Allians jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande till dig som kund och vårt senaste tillskott i detta är Allians Online. Nu kan du titta till bolagets ekonomi när det passar dig i ett verktyg som är så enkelt att inga förkunskaper krävs.

Med hjälp av Allians Online kan du få en ökad förståelse över hur din verksamhet mår och vad det är vi egentligen levererar till dig. Du får en tydlig överblick på hur en vanlig månad ser ut och hur mycket som behöver faktureras för att inte tappa i intäkter. Vill du jämföra med hur det såg ut vid samma tid föregående år kan du enkelt göra det och mycket mer.

Tillsammans med dig kan vi lägga upp en budget som löpande stäms av för att följa om ditt företag når uppsatta mål.

Vill du mäta specifika delar av din verksamhet kan vi skapa projektredovisning eller koppla särskilda affärshändelser  till olika kostnadsställen.

Allians Online är också det perfekta verktyget vid styrelsemöten. Det ger styrelsemedlemmarna inblick i verksamheten samt tillgång till en gemensam yta för bolagets administrativa dokument. Inget är längre låst till en specifik dator eller pärm, allt material finns bekvämt där för alla som behöver det.

Redan kund? Logga in här

Vi har uppgradera säkerheten avseende inloggning. En uppgradering som ger dig en smidigare och framför allt säkrare inloggning med möjlighet att aktivera inloggning via BankID.

Lika bra koll. Överallt.

Allians Online fungerar lika bra oavsett vilken enhet du använder. Det räcker med att du har en fungerande internetuppkoppling för att visa upp siffrorna vart och när du vill. Oavsett om det är en projektorskärm för dina kollegor, på telefonen i taxin mellan två möten eller på läsplattan hemma i soffan, så fungerar tjänsten lika bra.

Som kund till Allians kan du också logga in direkt med din smartphone. Hämta hem appikonen till hemskärmen.