Starta eget

Ska du starta eget? Har du en dröm? Låt oss hjälpa dig att förverkliga den.
Vi kan hjälpa dig med att starta upp ditt företag. Vi kan bistå med allt från att vara bollplanket vid skapandet av din affärsplan och kostnadskalkyl till att hjälpa dig med vilken företagsform du ska välja. Vi har verktygen och kompetensen för att hjälpa dig med att förverkliga din dröm.

Allians har stort erafenhet att hjälpa entreprenörer från idé till framgång. Vi hjälper dig att gå igenom din affärsidé och få ner din affärsplan. Med vår breda kompetens som både redovisnings och revisionsbyrå har vi möjlighet att med erfarenheten ge dig råd och tips om har man ska tänka.

Det är viktigt att från början har klart för sig hur det ekonomiska är tänkt att gå ihop. Vi hjälper dig att sätta upp en budget att hålla sig till samt sätta upp ett affärssystem att hantera ekonomin i. Ofta när man startar ett företag är det för man är särskilt duktig på just det man ska sälja, eller för att man har en bra idé. Inte alltför sällan ser vi att ekonomi är just den delen man har lång ner på listan men här menar vi att de framgångsrika nystartade bolagen är de som har detta på plats tidigt i sin process. Vi hjälper dig och utbildar dig i det du måste kunna som företagare.

Vi kan vara stöd inför bankmöten för att ta fram underlag att presentera. Sedan gäller det att ordna strukturen i bolaget allt ifrån avtalsstruktur och registreringar för moms med mera. Här kan du också ta hjälp av våra kunniga konsulter.

Vi stöttar dig i modet att våga sälja din idé och marknadsföra den. Vi är ett företag byggt av entreprenörer för entreprenörer. Vi förstår företagande!

Vad får jag hos Allians?

  • Strukturerad start men mallar att använda. Det ger an trygghet att man inte glömt något och att man gör det som man ska.
  • Rådgivning om finansiering och hantering av verksamhetens ekonomi, affärsplan och strategi.
  • Uppsättning och utbildning i affärssystem. Grundläggande utbildning i bokföring.

Kontakta oss så hjälper vi dig.