fbpx

Hur kan vi hjälpa till?

Revision

Vill du öka ditt företags trygghet och tillförlitlighet? Via revisionen får du en professionell genomlysning av din verksamhet.

Redovisning

Din tid är värdefull. Vi kan hjälpa dig med redovisningen så kan du ägna dig åt det du är bäst på – din kärnverksamhet.

Rådgivning

Behöver du fatta ett viktigt beslut? Söker du en kvalificerad rådgivare? Ska du starta eget?
Vi kan hjälpa dig!

Lön

Lön är ett stort och viktigt område för verksamheten. Du kan outsourca hela din löneavdelning till oss.

Konkursutredning

Ibland händer det som inte får hända. Då kan vi hjälpa dig med ditt företags konkursutredning.

Om oss

Allians är en fullservicebyrå i tiden.

Alla våra former av ekonomitjänster är anpassade till dig. Oavsett om du ska gå igenom din bokföring eller göra ett företagsförvärv.

Tack vare vår höga kompetens utbildar vi våra branschkollegor i nyheter kring redovisningsområdet.

Alla våra medarbetare är erfarna. Med deras rutin och kunskap kommer vi fort in i produktionen och kan ge dig den hjälp du behöver.

Vårt mål är att skapa långa kundrelationer och lära känna våra kunders verksamhet väl. För oss är det viktigt att du som kund får trygghet och stabilitet.

 • Vi kan

  Ge dig det du förväntar dig av oss

  Mycket om mycket

  Det senaste

 • Vi vill

  Vara förstahandsvalet

  Att du ska få det bättre hos oss

  Alltid lära oss mer

 • Vi ser

  Dig

  Dina behov

  Lösningarna

  Framtiden

 • Vi är

  Steget före

  Glädjespridare

  Ärliga och tydliga i vår kommunikation

  Respektfulla mot vår omgivning

Vad andra säger om oss

”Vi valde bort en av de riktigt stora revisionsfirmorna för Allians. Vi sökte en revisor med verklig förståelse för entreprenörskap och vårt företagsbyggande. Lika barn leka bäst sägs det. Vi har sedan samarbetet inleddes under 2008 vuxit bägge två. I den processen har vi stöttat och lärt av varandra. Precis som vi vill ha det!”

”Vi träffade Allians av en slump 2004. En slump som nu 11 år och tre bolag senare skulle visa sig ha en avgörande betydelse för vår utveckling. Vi har under åren även med varm hand rekommenderat Allians till andra företag som varit väldigt nöjda med tjänsterna.”

”Eftersom vi är i en tillväxtfas var det viktigt att hitta en revisor som kunde hjälpa oss med mycket mer än bara bokslut. Till Allians kan vi vända oss med alla frågor som rör företaget. Rådgivning företagsbildningar, ägarfrågor, bokföring och mycket mer. Det känns bra att ha allt det samlat på ett ställe.”

”Jag valde Allians för att de tar ansvar för sitt uppdrag och samtidigt ser till att jag i god tid inför viktiga datum får en påminnelse om vilka underlag jag förväntas lämna, vilket gör att jag kan fokusera på min kärnverksamhet och mina kunder.

Att ha både den löpande bokföringen samt revisorstjänsten under samma tak ger mig en ytterligare trygghet då all kommunikation sker direkt inom Allians. Allians har dessutom hjälpt mig på ett mycket bra sätt med rådgivning vid expansionen av företaget.”