Bokföring i sundbyberg

Bokföring i Sundbyberg

Är ni ett företag som behöver hjälp med bokföringen i Sundbyberg? Då har ni kommit rätt. Allians Revision & Redovisning erbjuder kvalificerade konsulttjänster för mindre och större företag som behöver hjälp med sin bokföring.

Vi bokför allt från löner till omvänd moms, upplupna intäkter, årets skatt och försäkringar för ert bolag. Vårt team består av 25 ekonomer som är experter på bokföring för företag i Sundbyberg. Vi använder antingen ert eget bokföringsprogram eller Fortnox bokföring, eller så erbjuder vi vårt eget digitala program Allians Online för bokföring och bokslut.

Allians Revision & Redovisning är medlemmar i GMNI, vilket ger oss värdefull kunskap om andra länders bokföringslagar och -regler, så att vi också kan ge stöd och råd till företag som finns utomlands.

gmni auktoriserade

Kontakt:

Adresser till våra kontor

Telefon växel

08-509 064 00

Skicka mejl till oss

2 + 2 = ?

Få kvalificerad bokföring i Sundbyberg

En korrekt bokföring är ett krav för att driva en vinstdrivande verksamhet. En välhållen bokföring ger kontroll och ordning på ekonomin och hjälper er upptäcka onödiga kostnader, se vilka utgifter och intäkter ni har under årets lopp och när verksamheten går med vinst.

Allians Revision & Redovisning är specialister på bokföring och kan hjälpa er med allt från att få ordning på er ekonomi till att hjälpa er att växa. Vårt fokus är alltid att hjälpa våra kunder att uppnå sin fulla potential.

Trippel A betyg bokföring UC certifikat sundbyberg

Hjälp med bokföring

Att få hjälp med bokföring är viktigt för att säkerställa att företagets ekonomi hanteras korrekt och att alla transaktioner registreras på rätt sätt. Bokföring kan vara komplicerat och tidskrävande, särskilt för mindre företag som inte har tillräckligt med resurser för att anställa en dedikerad bokföringspersonal. Genom att anlita oss som bokföringskonsult eller bokföringsbyrå kan vi ge professionell hjälp med allt från fakturering och lönehantering till momsredovisning och årsredovisning. Detta kan frigöra tid för företagare att fokusera på sin kärnverksamhet och säkerställa att deras ekonomi hanteras på ett effektivt och korrekt sätt.

Vilka är Allians Revision & Redovisning?

Vi är en grupp av akademiskt utbildade ekonomer med över 25 års erfarenhet inom bokföring. Vi använder de mest tidseffektiva bokföringsmetoderna och kan till och med utbilda era egna ekonomer om ni önskar. När ni anlitar våra tjänster kan ni vara säkra på att ni får högsta kvalitet på ert bokföringsarbete.

Om oss