Vi välkomnar Kerim Gargovic!

I oktober hälsade vi välkommen Kerim Gargovic till vår redovisningsavdelning! Vi har tagit reda på vad Kerim gjorde innan Allians och vad som får honom att stanna hos oss.

Välkommen Kerim! Vad fick dig att börja arbeta på Allians?

Jag ville gå till någonting mindre efter att ha varit på ett större bolag innan. Allians kändes mer familjärt och jag ville till en arbetsplats där alla känner alla. Jag fick även ett riktigt bra intryck av Allians efter att ha träffat Marina Stubbing och det gjorde mitt beslut enklare.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Kollegorna. Jag kan ärligt säga att jag har de bästa kollegorna. Det är så avslappnat här och alla hjälper verkligen alla. Det finns inga tydliga hierarkier utan alla är på samma nivå och lika engagerade oavsett titel. Stämningen är jättetrevlig och jag tycker om att gå till jobbet varje dag.

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag arbetade som redovisningskonsult på Aspia och innan det studerade jag. Jag arbetade även på olika lager och som ekonomiassistent i min svärfars bolag där jag fick lära mig grunderna i bokföring.

Hur ser din framtidsplan ut?

Min plan är att bli auktoriserad redovisningskonsult någon gång inom de närmsta åren och sedan jobba med det i några år.

Vad gör du helst när du är ledig?

Då är jag med min fru och mitt barn. Vi brukar bl.a. promenera, ta det lugnt, umgås med vänner etc.

Om du var tvungen att bo på en öde ö och bara fick ta med dig en sak, vad skulle det vara och varför valde du just det?

Då skulle jag ta med mig snus.

Vad står överst på din ”bucket list”?

Att äga en stor vit villa med svart tak och en fontän på framsidan av tomten. Jag tycker om att pyssla hemma och renovera och jag vill ta hand om en trädgård. Jag vill odla tomater, klippa gräs, stapla ved, allt sånt liksom.

Vad får dig att stanna på Allians?

Möjligheten att kunna utvecklas här och få prova på det jag vill. Jag kan sätta mina egna mål och det finns både tillräckligt med arbete och kompetens för att jag ska kunna lära mig och uppnå dem. Kollegorna får mig också att stanna samt att jag får både feedback och gehör från ledningen här.

Varmt välkommen Kerim!