Utlandskurser 2021

Välkommen på två utlandskurser med utbildningsdagar där du får ny kunskap och erfarenhetsbyte med föreläsare och kollegor från hela Sverige.

Utlandskurserna erbjuder möjlighet till både avkoppling och utflykter mellan kurspassen samt trevligt umgänge med gemensamma aktiviteter och fritid på egen hand. Utöver utlandskurser kan du även medverka på byrådagar i Sverige, ett alternativ som har blivit väldigt populärt.

Utlandskurserna arrangeras i samarbete med Allians Revision & Redovisning AB, Tirfing Education AB och Skattehuset i Göteborg AB.

Cypern 18-25 Oktober 2021

Häng med på en fullspäckad byråvecka till Ayia Napa, Cypern, i oktober. Här kan du njuta av långgrunda sandstränder och glittrande badvatten samtidigt som du får upptäcka Cyperns alla olika antika kulturskatter. Du kommer att bo på Ocean Beach Club som ligger vid en av Cyperns bästa och populära stränder, Nissi Beach. Vid Klostertorget i stan finns ett bra utbud av trevliga restauranger och tavernor där du kan avnjuta både cypriotisk och internationell mat.

Costa Rica 13-21 november 2021

Mitt emellan Atlanten och Stilla Havets kuster ligger det centralamerikanska paradiset Costa Rica. Med otroligt vacker natur, drömlika landskap och sagolika stränder finns det utrymme för en rad olika äventyr, kulturmöten och mat- och naturupplevelser. Under kursen kommer du att bo på Margaritaville Beach Resort vid Playa Flamingo i provinsen Guanacaste.