Byråveckor 2020

Byråveckan är vår populära utlandskurs som är utformad för hela byrån. En komplett kursvecka med viktiga nyheter och förändringar inom skatt, moms och redovisning samt lön och personal. Under kursveckan har vi flera parallella kurspass vilket ger dig möjligheten att själv välja de ämnen och kurspass som passar dig och din yrkesroll bäst.

Arrangeras i samarbete med Allians Revision & Redovisning AB, Tirfing Education AB och Skattehuset i Göteborg AB

Sainte-Maxime 12-19 september 2020

Här kombinerar du det bästa av Rivieran och Provence

Under byråveckan på den charmiga badorten kan du välja på intressanta kurspass med skatt och moms,
redovisning och revision.

Sainte-Maxime är precis som Saint-Tropez en gammal mysig fiskeby och badort på Franska rivieran som bjuder på mer än 300 soldagar om året. Här finns sandstränder, en småbåtshamn och en gammal stadskärna med små butikstäta gränder, restauranger, caféer och ett kasino. Det går båtar över till St Tropez som tar ca 15 minuter och man kan även åka på utflykt till det vackra ”Gorges du Verdon” som kallas för Frankrikes Grand Canyon. I Sainte-Maxime finns det flera boulebanor, varav en är uppkallad efter Prins Bertil.

Alicante 26 september – 3 oktober 2020

En mysig ort med småstadskänsla

Under byråveckan på den kända kustremsan Costa Blanca kan du välja på intressanta kurspass med skatt och moms, redovisning samt lön och personal.

På en resa till Alicante kan du njuta av Spaniens alla godbitar – ett gynnsamt väder året om, vita sandstränder, shopping, golf och ett levande stadsliv med små tapasrestauranger och häftiga konstmuseum.   Alldeles i närheten av Alicante ligger till exempel Playa de San Juan, som utsetts till Spaniens bästa strand. Möjligheten att spela golf är det som lockar många till Alicante.  Sevärdheter finns det också gott om. Borgen Santa Bárbara på den 166 meter höga klippan Benacanti erbjuder en makalös utsikt över staden. På museet  MACA finns bland andra Picasso, Dalí, Miró och Juan Gris representerade. Gillar du shopping hittar du allt från lokala marknader, shoppingcenter  och märkesbutiker.