Byrådagar 2021

Som utomlands fast hemma

Under tre dagar får du en rejäl genomgång av nyheter och förändringar inom skatt, moms, redovisning, revision samt lön och personal.

Mellan kurspassen passar du på att bolla dina frågor och funderingar med våra föreläsare. Precis som under våra byråveckor finns det valbara kurspass. Under vår gemensamma kvällsaktivitet finns möjlighet till trevligt umgänge och erfarenhetsutbyte med kollegor.

Ta med dig dina kollegor och följ med oss till vårt lands fina omgivningar tillsammans med några av Sveriges mest inspirerande föreläsare.

Byrådagarna arrangeras i samarbete med Allians Revision & Redovisning AB, Tirfing Education AB och Skattehuset i Göteborg AB

Falkenberg 15-17 september 2021

4 mil norr om Halmstad, precis på västkustens rand, hittar vi den mysiga staden Falkenberg. Här kan du njuta av rogivande promenadstråk bara ett stenkast från centrum, pittoreska smågator i gamla stan, shopping och fikor på stans alla mysiga caféer. Vad sägs om en löprunda längs Falkenbergs kommuns 17 km långa strandkust? Oavsett om du föredrar stadsmiljö eller natur bjuder Falkenberg på många olika aktiviteter och besöksmål som passar just dina önskemål. Under din vistelse får du inte glömma bort att besöka Falkenbergs stolthet, Tullbron, en stenvalvsbro som byggdes i mitten av 1700-talet och som än idag binder samman centrum med den södra delen av staden.

Strax utanför centrala Falkenberg ligger Falkenberg Strandbad som är ett av västkustens finaste spahotell. Här kommer du att kunna kombinera utbildningsdagarna med härligt pool- och strandbad, god mat och avslappnande behandlingar.

Grisslehamn 29 september – 1 oktober 2021

På norra Väddö, 10 mil norr om Stockholm, finner vi den lilla skärgårdsoasen Grisslehamn. Denna fiskeort bjuder på fantastisk skärgårdsnatur med idylliska klippor och utsikt över Ålands hav. I hamnen finns det gott om fiskebodar som erbjuder ett brett sortiment av färsk fisk och färska skaldjur. Är du hungrig kan du bli serverad en fantastisk fisksoppa på populära restaurangen L8 i Hamnen eller ta en gofika på Ronjas bageri. I Grisslehamn kan du även besöka den välkända konstnären Albert Engströms ateljé belägen ute på en klippa vid Ålands hav eller ta färjan hela vägen över till Åland.

På Hotell Havsbaden kommer du att kunna kombinera dina utbildningsdagar med bland annat god mat, spa, flertalet pool- och bastumiljöer samt jacuzzi.