Bokföring Vällingby

Välkommen till oss på Allians Revision & Redovisning som erbjuder mindre, större företag och egenföretagare våra tjänster för bokföring i Vällingby! I vår bokföring i Vällingby kan vi använda antingen ert eget bokföringsprogram, Fortnox bokföring eller om det är så att ni använder ett gratis bokföringsprogram så använder vi det. Vi kan vi bokföra löner, bokföra omvänd moms, bokföra upplupna intäkter, bokföra årets skatt eller bokföra försäkring för ert bolag. På Allians Revision & Redovisning arbetar ett helt team av ekonomer som erbjuder konsulttjänster för företag som behöver få en kvalificerad bokföring av ekonomin.

Är det så att ni själva utför bokföringen kan vi erbjuda ett digitalt bokföringsprogram som heter Allians Online som förenklar arbetet med bokföring och bokslut och erbjuder även bokföringshjälp för er som behöver det. Vi är medlemmar i GMNI som är en sammanslutning av oberoende bokförings- och företagsrådgivande företag, som vi på Allians Revision & Redovisning är. Detta ger fördelarna bland annat att vi kan ge stöd och råd om bokföring för företag som finns utomlands, eller som har ett dotterföretag i utlandet.

Hjälp med bokföring i Vällingby

Enligt lagen måste alla som har en vinstdrivande verksamhet bokföra sin ekonomi och behålla bokföringen i 5 år innan man gör sig av med den, om man nu vill det. En korrekt bokföring är alltså nödvändig för att få fortsätta driva ett företag. För egenföretagare i Vällingby erbjuder vi bokföring som gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Med vår hjälp kan ni lämna bokföringen i trygga händer och koncentrera er på att öka intäkterna och arbeta med det som ni är bäst på.

Ett företags bokföring är inte bara nödvändig för utomstående myndigheter, såsom exempelvis Skatteverket utan framför allt för er egen del. När ni håller er med en korrekt bokföring får ni syn; svart på vitt på utgifternas och intäkternas storlek och får kontrollen över hela ekonomin. Med hjälp av en korrekt bokföring ser ni vilka säljkampanjer som lönar sig, om ni kan utöka verksamheten, anställa mer personal eller behöver kapa utgifter. Med vår bokföring ser ni vilka utgifter som slukar intäkter, vilka som är onödiga och som ni kan göra er av med.

En välhållen bokföring hjälper er helt enkelt att få ordning på företagets ekonomi och ger er nödvändig kontroll. Vi vet att många kan tycka att en återkommande bokföring är ett nödvändigt ont, men vi erbjuder oss att göra det “tråkiga” arbetet med bokföring i Vällingby.

Bokföring Vällingby
online bokföring vällingby

Om Allians Revision & Redovisning

Vi som arbetar på Allians Revision & Redovisning är alla ekonomer och erfarna inom bokföring. Detta har vi arbetat med under de senaste 25 åren och besitter viktiga rutiner för en effektiv bokföring. Går det ens att göra bokföring på olika sätt? Ja, det kan man. Vi har sett alla slags olika bokföringsmetoder, och vet vilka metoder som är bäst och mest tidseffektivt, och om ni vill det, kan vi utbilda era ekonomer i att utföra en mer effektiv bokföring, och kan i så fall introducera rätt slags bokföringsmetod.

Auktoriserad bokföringsbyrå

Korrekt bokföring är ett krav för att driva en vinstdrivande verksamhet. En välhållen bokföring ger kontroll och ordning på ekonomin och hjälper er upptäcka onödiga kostnader, se vilka utgifter och intäkter ni har under årets lopp och när verksamheten går med vinst. Vi innehar rätt kompetens och utbildning fö att ha rätten att benämnas som en auktoriserad bokföringsbyrå men framförallt för att kunna ge våra kunder den bästa servicen när man anlitar oss.

Trippel A betyg bokföring UC certifikat sundbyberg

Allians Revision & Redovisning är specialister på bokföring och kan hjälpa er med allt från att få ordning på er ekonomi till att hjälpa er att växa. Vårt fokus är alltid att hjälpa våra kunder att uppnå sin fulla potential.

Vilka är Allians Revision & Redovisning?

Vi är en grupp av akademiskt utbildade ekonomer med över 25 års erfarenhet inom bokföring. Vi använder de mest tidseffektiva bokföringsmetoderna och kan till och med utbilda era egna ekonomer om ni önskar. När ni anlitar våra tjänster kan ni vara säkra på att ni får högsta kvalitet på ert bokföringsarbete.

Om oss