Möt oss på Järvaveckan!

Järvaveckan 29 maj-1 juni 2024

I år har vi äran att delta på Järvaveckan, ett unikt evenemang där artister, politiker, företag, organisationer och människor från hela Sverige kommer att delta. Du kan lyssna på seminarium, träffa företag och myndigheter, hitta jobbmöjligheter, prova på sporter, lyssna på partiledartal och mycket mera. Det kostar ingenting att besöka och ingen föranmälan krävs.

Under 2 dagar (29-30maj) kommer vi hänga i FAR´s tält C04. Vill du prata utbildning och jobb inom ekonomi med oss? Välkommen till FAR`S tält och träffa oss, så berättar vi om hur det är att jobba som konsult inom revision och redovisning.

Vår skattejurist Almedina Nina Redzic kommer vara med i FARs livesända webbinarium ”Hur kan redovisning och revision hjälpa småföretagaren?” och flera av våra kollegor kommer finnas på plats i FARs tält C04.

Järvaveckan, som du kan läsa mer om på deras hemsida här, är ett perfekt tillfälle för oss på Allians att dela med oss av våra erfarenheter av revision och redovisning. Se hela programmet för Järvaveckan 2024 här .

Datum

onsdag 29 maj – lördag 1 juni 2024

Öppet

12:00 – 19:00

Gratis entré

Adress

Spånga Idrottsplats, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga

Kommunalt

Ta tunnelbanans blå linje mot Hjulsta, kliv av i Tensta. Promenera eller ta buss 514 eller 179 till Spånga Idrottsplats.

Järvaveckan

Järvaveckan är mötesplats för öppna samtal och vidgade vyer, där fler röster blir hörda och fler perspektiv blir kända. Järvaveckan startade 2016 av Ahmed Abdirahman i syfte att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter, civilsamhället och företagsledare. Idag är Järvaveckan en självklar mötesplats för öppna samtal och gemenskap. Här möts kultur, musik, mat, partiledarsamtal och nya jobbmöjligheter.