Vi välkomnar Fadi Saegh till Allians!

I början av maj fick vi glädjen att välkomna Fadi Saegh till vår redovisningsavdelning! Fadi är baserad på vårt norra kontor och vi ser fram emot att fylla kontoret med en massa musik tillsammans med honom. Vi hälsar Fadi varmt välkommen till Allians!

Varmt välkommen till Allians Fadi! Hur känns det?
Tack så mycket, det känns verkligen bra. Jag trivs jättebra här.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?
Som redovisningskonsult hanterar man en hel del inom bokföring, men de primära uppgifterna inkluderar bokslut och månadsavstämningar som vi skickar till kunderna varje månad.

Hur kan en dag som en redovisningskonsult på Allians se ut?
En vanlig dag börjar oftast med en kopp kaffe och genomgång av mejlen, följt av planering och prioritering av dagens arbete. Sedan spenderar jag förmiddagen med bokföring, efter lunch svarar jag på mejl för att sedan ägna eftermiddagen åt bokslut om det är aktuellt.

Varför valde du Allians?
Jag kommer från Aspia tidigare och letade efter en mindre byrå för att kunna lära mig på ett bredare sätt. Det finns en betydande skillnad mellan stora och mindre företag, och jag ville få mer erfarenhet, vilket var anledningen till mitt val av Allians.

Vad gör du när du helst är ledig?
Jag tränar ofta på min fritid och spenderar helgerna med familj och vänner. Ibland hjälper jag också min brorsdotter med matematiken, vilket inte är hennes starkaste ämne. Men kort och gott så försöker jag hålla mig sysselsatt och aktiv.

Om du var tvungen att bo på en öde ö och fick ta med dig en sak, vad skulle det vara och varför valde du just den?
Jag skulle ta med en stereo så att jag kan lyssna på musik och hålla mig underhållen.

Vad står överst på din bucket list?
Jag har faktiskt aldrig tänkt på det, men det skulle nog vara att bli ännu bättre på mitt jobb och verkligen bli proffs.

Vad får dig att stanna på Allians?
Det är den familjära atmosfären här. Det känns som att man kan prata med alla när som helst och vi har inte den typiska hierarkin på företaget, vilket gör det enkelt att kommunicera med alla och ställa frågor.

Välkommen Fadi!

Text och bild: Emma Vinberg
Allians Revision & Redovisning AB

Fadi Saegh