Vi välkomnar Ibou Robinson Traore!

Ett år sedan vi välkomnade Ibou Robinson Traore till vårt revisionsteam, här på Allians. Ibou arbetar som revisor och har sitt säte på vårt norra kontor i Järfälla. Vi hälsar vår bokmalna Ibou välkommen till Allians!

Varmt välkommen till Allians, Ibou. Hur känns det att vara här?
Jo, det känns bra. Det har ju gått en tid sedan jag började nu, så det känns naturligt, som en vanlig dag i veckan.

Kan du berätta varför du valde att arbeta på Allians?
Jag var med på Talent Eye-eventet hösten 2022 och fick ett mycket positivt intryck av alla kollegor som var där och deltog. Jag uppskattade den trevliga och positiva arbetskulturen. Dessutom verkade arbetet vara både intressant och givande, så jag bestämde mig snabbt för att detta var rätt plats för mig.

Innan du började här, vad sysslade du med?
Innan jag började på Allians studerade jag Ekonomiprogrammet på Uppsala universitet och arbetade extra inom vården, främst som vak inom sjukhus.

Vad anser du vara dina främsta styrkor?
Jag skulle säga att jag är ganska stresstålig och bra på att analysera situationer för att hitta samband och lösningar.

Hur spenderar du helst din lediga tid?
När jag är ledig umgås jag främst med min sambo och min familj, speciellt mina småsyskon, föräldrar och mormor. Jag gillar också att läsa facklitteratur, titta på filmer och serier, samt ibland spela datorspel och då kan det bli lite sena kvällar.

Om du var strandad på en öde ö och bara fick ta med dig en sak, vad skulle det vara och varför?
Jag skulle välja att ta med mig en speedboat så att jag kan ta mig därifrån.

Vad är det första på din bucket list?
Det första på min bucket list är att åka ut i rymden, kanske med SpaceX. Det vore verkligen häftigt att uppleva.

 Vad motiverar dig att stanna kvar på Allians?
Jag känner att jag har utvecklats snabbt här på företaget och fått mer och mer ansvar över tiden. Jag tilldelas också mer komplexa och intressanta uppgifter, vilket gör att jag känner mig uppskattad och betrodd. Dessutom trivs jag otroligt bra med mina kollegor och mitt arbete generellt sett, vilket motiverar mig att vilja fortsätta växa och utvecklas här på Allians.

Välkommen Ibou!

Text och bild: Emma Vinberg
Allians Revision & Redovisning AB

Ibou Robinson Traore