Välkommen till Allians Julia!

För ett år sedan välkomnade vi Julia Baniewska till vårt revisionsteam. Julia arbetar som revisor och sitter på vårt norra kontor. Vi hälsar vår kattmamma Julia välkommen till Allians!  

Varmt välkommen till Allians Julia, Hur känns det?
Det känns bra, tack som frågar.  

Hur kom det sig att du valde Allians?
Jag blev bjuden av Talent Eye till ett studentevent för lite mer en ett år sedan och då träffades vi alla på det södra kontoret. När jag väl kom till kontoret och träffade mina nuvarande kollegor kändes det som hemma. Jag fick ett bra intryck och tycker att det är ett familjärt bolag som satsar på sina anställda.  

Vad gjorde du innan du började på Allians?
Innan jag började på Allians pluggade jag på ekonomiprogrammet på Södertörns högskola. Under studierna arbetade jag som ekonomiassistent på ett litet bolag som bedriver konsultverksamhet och gjorde lite allt möjligt, som fakturering, löpande bokföring, kravhantering, kundsupport, avstämningar, budgetering, analyser samt sms-kampanjer. 

Vad har du för förväntningar på ditt nya arbete på Allians?
Mina förväntningar är att kunna utvecklas inom revisionsyrket och lära mig ännu mer inom specifika områden. Vi har en bred kompetens i företaget som gärna hjälper en med olika moment när man behöver stöd, vilket uppskattas.  

Vad gör du helst när du är ledig?
På min fritid umgås jag med mina vänner och familj, och så myser jag med min katt Lily. 

Om du var tvungen att bo på en öde ö och fick ta med dig en sak, vad skulle det vara? Och varför valde du just den?
Jag skulle välja en fulltankad jetski så jag kan åka hem när jag vill.  

Vad står överst på din bucketlist?
Det är att få åka till Maldiverna. Jag har alltid drömt om att få resa dit.  

Vad får dig att stanna på Allians?
För mig är det att jag får lära mig något nytt varje dag, och jag känner att jag får stöd från mina kollegor. Det finns mycket kunskap här på Allians och ingen dag är den andra lik. Vissa dagar är vi ute hos en kund och får tack vare det större förståelse för dennes verksamhet, medan andra dagar reviderar vi bolag från kontoret. Variationen, utvecklingsmöjligheten och självklart den familjära stämningen är de största anledningarna till att jag väljer att vara här på Allians.  

Välkommen Julia!  

Text och bild: Emma Vinberg
Allians Revision & Redovisning AB

Julia