Vi välkomnar Isabelle Adlén till vår löneavdelning!

För ett år sedan välkomnade vi Isabelle Adlén till Allians. Isabelle arbetar som lönekonsult på vårt södra kontor. Vi hälsar vår middagsälskande Isabelle välkommen till Allians.

Välkommen till Allians, hur känns det?
Tack, det känns riktigt bra.

Kan du berätta hur en typisk dag som lönekonsult ser ut?
En vanlig arbetsdag som lönekonsult kan variera mycket beroende på tiden på månaden. Ju närmare utbetalningsdatumet man kommer, desto mer intensivt blir arbetet. Det kan inkludera allt från att samla in löneunderlag från kunder till att besvara komplexa frågor om semesterlöner och hur de fungerar i Sverige jämfört med våra utländska kunder.

Innan du började hos oss, vad gjorde du?

Innan jag kom till Allians drev jag mitt eget företag. Där arbetade jag som lönespecialist och redovisningskonsult och hade mina egna kunder.

Hur gick du från att vara egen företagare till att bli anställd på Allians?

Min resa till Allians började som underkonsult. Det var en samarbetspartner till mig som först introducerade mig till Allians. Jag arbetade som underkonsult i cirka två år innan jag erbjöds en anställning hos Allians, och nu har jag varit anställd i ungefär ett år.

Vad gör du helst när du är ledig?
På min fritid njuter jag av att umgås med familj och vänner. Jag älskar god mat och att sitta ner till långa middagar är något jag verkligen uppskattar. Dessutom är jag fotbollstränare för mina barn, så mina kvällar och helger tillbringas ofta på fotbollsplanen.

Om du var tvungen att bo på en öde ö och fick ta med dig en sak, vad skulle det vara? Och varför valde du just det?
Jag skulle välja att ta med mig en yxa. Jag tänker att den skulle vara användbar för att öppna kokosnötter och även hjälpa mig med att fälla träd för olika ändamål.

Vad står överst på din bucket list?
Det som är högst upp på min bucket list just nu är att besöka Island. Jag drömmer om att rida på islandshästar och bada i de varma källorna där.

Vad får dig att stanna på Allians?
Jag trivs på Allians eftersom jag ständigt utvecklas. Vi har många olika kunder med olika behov och inom olika branscher, vilket innebär att jag lär mig nya saker hela tiden. Dessutom har vi många duktiga kollegor som delar med sig av sin kunskap. Sen uppskattar jag att vi är ett härligt team här på Allians.

Varmt välkommen!

Text och bild: Emma Vinberg
Allians Revision & Redovisning AB

Isabelle Adlén