Vi välkomnar Merita Adilare till vår revisionsavdelning!

Merita började på Allians mitt i högsäsong och har sedan februari i år utgjort en del av vårt revisionsteam. När hon tar en paus från att granska bokföringshandlingar och förvaltningar river hon gärna av ett pass på gymmet eller umgås med familj och vänner. Vi har tagit reda på vad som fick Merita att välja Allians och vad hon tycker är det bästa med att arbeta här.

Varför sökte du till Allians?

Det började med att jag var intresserad av att byta till ett mindre bolag efter att tidigare ha jobbat på en större revisionsbyrå. En kollega på Allians som jag känner sedan tidigare rekommenderade Allians och efter att ha varit på intervju fick jag ett väldigt gott intryck av bolaget och fick känslan av att det mer familjära som jag eftersökte var något som kunde erbjudas.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Det bästa med att jobba på Allians är att få arbeta med trevliga kollegor, att det är högt i tak och att jag ständigt utvecklas och lär mig nya saker.

Hur länge har du arbetat som revisor?

Jag började arbeta med revision under 2017 vid sidan av mina studier och började jobba som revisor på heltid under hösten 2019.

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Innan jag började på Allians arbetade jag som revisor på PwC och innan det studerade jag ekonomi på Södertörns Högskola.

Vad gör du helst när du är ledig?

När jag är ledig spenderar jag helst min tid med familj och vänner, tränar eller reser när möjligheten finns.

Om du var tvungen att bo på en öde ö och fick ta med dig en sak, vad skulle det vara och varför valde du just det?

Jag hade nog inte överlevt ensam på en öde ö, så jag hade nog tagit med mig en båt så att jag kan ta mig hem igen.

Vad står överst på din ”bucket list”?

Eftersom det bästa jag vet är att resa är min bucket list att resa runt jorden och besöka så många olika platser som möjligt.

Vad får dig att stanna på Allians?

Alla trevliga kollegor som bidrar till en bra stämning på kontoret samt att man ständigt utmanas vilket leder till möjlighet att utvecklas inom yrket.

Varmt välkommen Merita!