Ansökan om omställningsstöd – viktiga datum att ha koll på nu i vår

Den 6 april öppnade ansökan om omställningsstöd för mars 2021 och fram till den 30 juni 2021 kan företag som fått minskad nettoomsättning på grund av coronapandemin ansöka om stöd. Ansökan för april månad öppnar den 4 maj och är även den öppen fram till och med 30 juni 2021.

Om du ännu inte har ansökt om stöd för perioden augusti 2020 – februari 2021 är det hög tid att göra detta. Den 30 april 2021 stänger nämligen ansökan hos Skatteverket.

Du som är enskild näringsidkare, ensam firmatecknare, behörig företrädare eller omställningsombud kan ansöka om omställningsstöd. Ansöker du om stöd på minst 100 000 kr per stödperiod behöver du lämna in ett yttrande från en registrerad revisionsbyrå eller auktoriserad revisor. Det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

För mer information från Skatteverket och Regeringskansliet om omställningsstöd och hur du ansöker om stödet, besök:

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor.

Regeringen