Välkommen Maria Forslind – Vår vikarierande kontor- och marknadsansvarig!

Maria är vikarierande kontor- och marknadsansvarig för Sandra Jarmander och påbörjade sin anställning hos oss i oktober. Hon bor i en lägenhet i Bandhagen med sin sambo och sina 15 krukväxter. På fritiden går hon helst långa promenader i naturen, tittar på någon mysig film eller hittar på någon rolig aktivitet med familj och vänner.

Varmt välkommen till Allians Maria! Hur känns det?

Tack! Det känns otroligt bra. Jag är jättenöjd.

Vad har du för förväntningar på ditt vikariat på Allians?

Jag ser fram emot en spännande tid där jag får utveckla vidare mina kunskaper inom kommunikation, kontor och marknad, samt lära mig mer om revision- och redovisningsbranschen.

Vad gjorde du innan du kom till oss på Allians?

Då arbetade jag som kommunikationskonsult på H&M Group.