Kundintervju – Akira Redovisning

  • Berätta lite om er verksamhet

Jag driver en redovisningsbyrå, Akira Redovisning AB, där vi hjälper våra kunder med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, ekonomiska rapporter och mål samt rådgivning och företagsfrågor.

  • Hur kom du i kontakt med Allians första gången?

Jag jobbade som ekonomiansvarig på ett företag där Revisor Per Lindblom var invald.

  • Vad har samarbetet med Allians inneburit för er organisation?

Våra kunder är extremt nöjda med Allians som revisionsbolag. De får bra, kompetent hjälp och det känns bra att kunna koppla kunder samman med ett revisionsbolag som erbjuder den kompetens och det bemötandet kunderna får. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en bra revisor till våra kunder som de är nöjda med och som vi har ett smidigt samarbete med och det känns tryggt att ha Allians att kunna bolla mer komplexa frågor med vid behov.

  • Hur har Allians motsvarat dina/era förväntningar?

Mer än bra, ni uppfyller alla förväntningar. Man får den bästa möjliga servicen och alltid kompetent hjälp. Vi rekommenderar mer än gärna Allians som Revisionsbolag samt för rådgivning vid mer komplexa frågor både till våra kunder och andra parter.

  • Hur ofta och på vilket sätt är du i kontakt med Allians?

Någon gång i månaden eftersom vi har en del kunder som har Allians som revisor.

Akira
Katja

Katja Penzada

Grundare och byråledare. Har arbetat med redovisning i 15 år varav 5 år som egenföretagare. Dessförinnan var hon ekonomiansvarig på ett välkänt vendingbolag.