Kundintervju – Garol Utemiljö

 • Berätta lite om er verksamhet .

  ”Vi jobbar med mark och anläggning. Det innefattar dels allt under ytan, till exempel vatten- & avloppsarbeten, dräneringar eller övriga rörläggningar. Vi anlägger också stenläggningar, murar, trappor och liknande. Vi startade 2018 och har efter de vuxit relativt fort och består idag av 6 personer och ett par maskiner.”

 • Hur kom du i kontakt med Allians första gången?

  ”Första gången vi kom i kontakt med Allians träffade vi Thomas på kontoret i Barkarby. Jag vill mig minnas att jag googlade och på så sätt hittade Allians.”

 • Vad har samarbetet med Allians inneburit för er organisation?

  ”Det har inneburit en enorm avlastning för oss och inneburit att vi i princip enbart kan fokusera på vår huvudsakliga verksamhet medans Allians har sett till att stora delar av vår ekonomi fungerar. När problem dyker upp är de alltid snabba med att hjälpa till.”

 • Finns det någon särskild händelse eller situation du vill berätta om där Allians hjälpt till?

  ”Jag vet inte om man kan kalla det situation men vi har nyligen fått hjälp om hur vi kan effektivisera saker och ting i våra affärssystem samtidigt som vi får en väldigt bra helhetsbild och rapportering över våra projekt!”

 • Hur har Allians motsvarat dina/era förväntningar?

  ”Absolut, på alla plan.”

 • Hur ofta och på vilket sätt är du i kontakt med Allians?

  ”I regel har vi någon form av kontakt varje vecka och ett fysiskt möte då och då.”

 • Vad uppskattar du hos Allians konsult/-er?

  ”Dem vi har vår huvudsakliga kontakt med är Thomas Fredriksson och Helena Hellwig. Det är två mycket kunniga och hjälpsamma konsulter att ha att göra med. Jag uppskattar den snabba återkoppling vi alltid får och att de ser till att lösa våra problem utan att blanda in fler konsulter.

  Just den personliga kontakten uppskattas.”

 • I vilka situationer/uppdrag skulle du särskilt vilja rekommendera Allians?

  ”Jag tror inte många förstår hur mycket tid man sparar på att leja ut de delar som Allians behärskar. Att effektivisera och underlätta ekonomin är de mycket bra på.”

logga-garol
Andreas-Rask

Andreas Rask