Allians utökar sin revisionsavdelning – Välkommen Lars Axelsson!

Lars, Värmlänningen som flyttade från Säffle till Uppsala för att plugga ekonomi har nu valt Allians som sin arbetsgivare. Han gillar att träna, vara ute i naturen och har, efter den här högsäsongen blivit en hejare på att revidera bostadsrättsföreningar. Vi är väldigt glada att ha fått med Lars i vårt Team.

  1. Varmt välkommen till Allians Lars, Hur känns det?

Det känns väldigt bra – Jag trivs! Jag kom in precis i början på högsäsongen, så det var en kort startsträcka och sedan pang på. Men det har varit väldigt kul och man lär sig väldigt mycket nu i början. Få vara med om många olika branscher och bolag.

  1. Varför valde du Allians?

Jag var här på ert studentmingel i höstas tillsammans med Talenteye, och fick ett bra intryck, tyckte det kändes väldigt trevligt. Sen så tycker jag att Allians känns precis lagom stort. Både det här med att det finns väldigt mycket kompetens, väldigt många olika typer av bolag, även lite större bolag och mer komplexa kunder. Men samtidigt är det lite mindre, så det är väldigt familjärt och högt i tak. Man kan prata med alla och få hjälpen man behöver. Och att som nyanställd få ta väldigt mycket eget ansvar. Här får man verkligen allt och det är väldigt bra för mig som nyexad.

  1. Vad gör du när du inte jobbar?

Då tränar jag, är ute i naturen, umgås med tjejen och med kompisar.

Lars Axelsson