Allians nye samarbetspartner – Johan Kaijser!

Johan bor i Stockholm, har 4 barn,  har jobbat i yrket i 44år och blev en gång i tiden på grund av hans gedigna kundstock utsedd av  Veckans Affärer till ”svensk mästare i revision”. Vi är otroligt glada över att han nu har valt oss om samarbetspartner.

  1. Varför valde du Allians?

Jag kände till Per, Peter och Leif sen innan och kände att de var genuina och kände att här fanns det förutsättningar att funka. Jag är oerhört glad över att vara här. Jag har aldrig varit på en bättre byrå faktiskt. Här finns en fantastisk förmåga att upprätthålla den här stämningen mellan medarbetarna och det finns otroligt mycket kompetens här.

  1. Vad är Allians styrkor?

Kompetenser, seriositeten, noggrannhet samt en ambition att göra rätt.

  1. Vad är dina styrkor?

Jag är duktig på att se, ur ett affärsmässigt perspektiv, vad ett företag kanske saknar och kan då koppla ihop företag och personer affärsmässigt.

Text och bild: Sandra Jarmander