Välkommen Sofie Malmberg – Allians första Juniora Revisor!

Sofie är 37 år, kommer från Oskarström utanför Halmstad och flyttade till Stockholm för ekonomistudierna. Sofie började sin resa på Allians redan i juni 2018 som Redovisningskonsult men har nu gått vidare till att arbeta inom Revison.

1. Du har arbetat här på Allians ett tag redan, men har precis gått över från att arbeta som Redovisningskonsult till att bli Junior Revisor – Hur känns det?

Det känns förväntansfullt. Det finns en otroligt bred kompetens här på Allians. Jag gillar utmaningar och att man utvecklas konstant i detta yrke.

2. Vad gjorde du innan du började hos oss?

I Göteborg så arbetade jag som budget- och skuldrådgivare åt överskuldsatta privatpersoner. När jag flyttade till Stockholm så arbetade jag först hos en annan redovisningsbyrå i 8 månader innan jag fick jobbet på Allians.

3. Vilka förväntningar har du på jobbet som Revisor?

Att få lära mig så mycket som möjlig av alla kunniga och erfarna kollegor. Man får lära sig lägga alla ekonomiska pusselbitar för att se helheten för företaget.

Sofie Malmberg

Sofie Malmberg

Junior Revisor