Vi förstärker vår löneavdelning – varmt välkommen Johanna!

Vi växer och förstärker vår löneavdelning. Vårt nytillskott heter Johanna Dahlström. Johanna är 45 år ung, bor på Södermalm och på sin fritid spelar hon poker och bridge, gärna tillsammans med goda vänner. Johanna har en lång och bred kunskap och har jobbat med löner i 25 år.

Vi välkomnar Johanna till Allians och passar på att ställa tre korta frågor;

  1. Varmt välkommen till Allians, Johanna! Hur känns det?

    Tack så mycket! Det känns jättebra, fick ett varmt välkomnande redan som inhyrd konsult.

  2. Vad ser du mest fram emot hos Allians?

    Jag ser mest fram emot att få möjligheten att tillsammans med Eva utveckla och expandera Allians löneavdelning. Det är självklart också förenat med utmaningar men jag är övertygad om att vi kommer klara det galant!

  3. Vilka förväntningar har du på jobbet som lönekonsult?

    Jag ser fram emot att utvecklas som person, få lära mig nya branscher och möjligheten att få vara ett stöd för mina kollegor och våra kunder.

Johanna och Eva från Allians

Eva Nordwall som arbetat som lönekonsult hos Allians sedan 2015, med sin gedigna, nästan 30- åriga erfarenhet i branschen, ser positivt på tillväxten;

– Vi är glada och förväntansfulla över att vi nu utökar vår löneavdelning. Det ger oss möjligheten att ta emot nya kunder och även potentialen att skapa en större trygghet för våra befintliga kunder eftersom vi nu blir fler experter på plats som kan hjälpa till och svara på frågor. Vår tillväxt ger oss också möjligheten att satsa ännu mer på att digitalisera och utveckla våra löneprocesser och det känns väldigt spännande!

Text & bild: Ida Wallin