Hos Allians finns nästa stora möjlighet.

Det finns en positiv energi hos Allians som märks så snart du kliver innanför dörren. Det känns helt enkelt att medarbetarna trivs och har roligt på jobbet. Det beror inte minst på att vi har bra kunder med inspirerande uppdrag som utmanar vårt kunnande och stärker vår erfarenhet.

Som medarbetare på Allians erbjuds du utbildningar för att vidareutveckla din kompetens och varje månad kan du utbyta erfarenheter med kolleger på Alliansdagen. Vår personalomsättning är normal – något som vittnar om att medarbetarna trivs och även stärker sammanhållningen inom företaget.

Dessutom har vi emellanåt trevligt vid sidan om vardagen med t.ex. årliga kick-offs, ölkvällar, familjedagar och annat skoj. Kanske hittar du någon arbetskamrat vars intressen du delar även privat – här finns allt från golfare och svampplockare till bandyspelare och bokmalar.


Möt Allians medarbetare här

Lediga tjänster

Vi söker en revisorsassistent till vårt kontor på söder i Stockholm.

Ladda ner annonsen här

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Grundin 0703-21 77 83 eller anna.grundin@dfindfinance.se.
Sista ansökningsdag är 6 december men urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan via dfindfinance.se.

Jobba hos oss.

Vi befinner oss i ett expansivt läge och kommer därför behöva bli fler Alliansare under 2018. Vi tror på att rätt medarbetare är en framgångsfaktor för vår tillväxt. Har du ett genuint intresse för redovisning och vill du följa med på vår resa? Vi kan hjälpa dig till nästa steg i karriären!

Du kan antingen fylla i dina uppgifter på vår kontaktsida så hör vi av oss till dig, alternativt skicka ditt CV direkt till
marina.stubbing@re-allians.se